Byen Lillestrøm

Lillestrøm er en by med masse å foreta seg når man ikke sitter på skolebenken. Her er noen få av mange ting byen kan friste med:

Uteliv

Lillestrøm har et rikt uteliv. Ved å ta en tur ut i helga, er du garantert at det blir veldig sosialt og intimt, fordi Lillestrøm byr på få men populære utesteder. Martins er for eksempel ungdommenes favorittsted. Her er det variert musikk, konserter og fotballpub. Aldersgrenser: fredag 18år, lørdag 22år.
Et annet alternativ er Klimt. Dette er et veldig urbant utested som drives som kafé på hverdager. Er det sol og fint vær kan du f.eks sette deg ut på terrassen i 2.etg og nyte en kald ” cola” , eller hva du enn måtte ønske.
Ønsker du å ta en kaffe og en liten matbit i et røykfritt miljø, da er Køh kafé et tredje alternativ.

Kino

Lillestrøm kino

Lørenskog kino

Steen og Strøm senteret

Dette er for de shopping-gale, eller hvis du bare vil bytte ut en gammel slitt olabukse. Er du glad i spill, film og eller musikk har du Musikkverket, Ram& Rom og Space World. Her er noe for en hver smak. Når man snakker om smak så er det fullt mulig å nyte en pizza på Peppe's , eller ta seg et raskt måltid på Burger King. Begge disse ligger inne på senteret. Hvis du skal ha skolebøker så selger bokahandelen Ark Køhns både brukte og nye. Her har du alt du trenger!

Fotball

På Åråsen stadion, Lillestrøm Sports Klubbs hjemmebane, kan du menge deg med Kanarifansen som er LSKs egen fanklubb. Eller du kan stå på andre siden og støtte ditt eget lag på bortebane! Her er det mye liv og spenning! Åråsen ligger bare 10 min fra Lillestrøm sentrum.

 

© 2004 Skedsmo videregående skole/Flylinjen.
Oppdatert 20. mars 2017